ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.beautynetwork.eu ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ  ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ( COURIER ),  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

         5.1  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ  ΕΝΤΟΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ  ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ  ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ( COURIER ),  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ  ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΙΔΙΩΤΗ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, ‘Η ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΣΑΣ ΤΟ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ‘Η ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.

       5.2  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ  ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ  ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ( COURIER ),  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ  ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ  ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΙΔΙΩΤΗ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, ‘Η ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΣΑΣ ΤΟ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ, ‘Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.beautynetwork.euΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 10 ΧΛΜ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΜΑΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – email: info@beautynetwork.eu, ‘Η ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ +302105445444.