ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Δικαίωμα Υπαναχώρησης.

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα αγορά σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών, αναιτιολόγητα, και να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε ή παραγγείλατε.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος (διάφορος του μεταφορέα) και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των προϊόντων.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας παραδόθηκε τμηματικώς, η προθεσμία των 14 ημερολογιακών ημερών λήγει από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος (διάφορος του μεταφορέα) και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή του τελευταίου προϊόντος.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με ρητή δήλωση, αναγράφοντας τα στοιχεία σας στη διπλανή φόρμα.

Όροι αποδοχής της υπαναχώρησης σας.

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα παραγγελία, επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων.

Οφείλετε να στείλετε πίσω τα προϊόντα ή να τα παραδώσετε σε εμάς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση.

Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών.

Εφόσον υπαναχωρήσετε από τη παραγγελία θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, εκτός των εξόδων παράδοσης (Μεταφορικά και αντικαταβολή, καθώς και των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση.

Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα.