Palacio Cannabis Shower Gel 2% 250ml


Αφρόλουτρο κάνναβης με συναρπαστικό άρωμα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Πλένει απαλά και αφήνει το δέρμα σας φρέσκο και όμορφα αρωματισμένο. Περιέχει υψηλής ποιότητας  έλαιο κάνναβης (Cannabis Sativa L.). Χρήση: εφαρμόστε σε υγρό δέρμα, κάντε αφρό και ξεπλύνετε.

5.50

    • 4.7 €
    • 4.7 €
    • 4.7 €
    • 4.7 €

Αφρόλουτρο κάνναβης με συναρπαστικό άρωμα. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Πλένει απαλά και αφήνει το δέρμα σας φρέσκο και όμορφα αρωματισμένο. Περιέχει υψηλής ποιότητας  έλαιο κάνναβης (Cannabis Sativa L.). Χρήση: εφαρμόστε σε υγρό δέρμα, κάντε αφρό και ξεπλύνετε.

Το έλαιο της κάνναβης χρησιμοποιείται στα καλλυντικά δημιουργώντας μια σειρά προϊόντων για ολόκληρο το σώμα, από αφρόλουτρα μέχρι κρέμες αντιγήρανσης και λοσιόν για μετά το ξύρισμα. Στη βοτανική βιβλιογραφία, η κάνναβη χάρη στα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 χρησιμοποιείται για μεγαλύτερη ελαστικότητα και σύσφιξη δέρματος. Το εκχύλισμα των σπόρων περιέχουν επίσης βιταμίνη-Ε, η οποία εξουδετερώνει το σχηματισμό ελεύθερων ριζών ενώ η επίδραση της κάνναβης αυξάνεται όταν συνδυάζεται με άλλα φυτά διεγείρωντας την παραγωγή κολλαγόνου. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι νέες επιστημονικές έρευνες περιγράφουν τις ρυτίδες σαν πολύ μικρές φλεγμονές του δέρματος, που σημαίνει ότι τα φυτά με αντιφλεγμονώδη δράση, όπως η κάνναβη και η καλέντουλα, είναι σε θέση να μειώσουν αισθητά τον σχηματισμό αυτών.

Επιπλέον το έλαιο της κάνναβης περιέχει βασικά οξέα κατά μέσο όρο 60 με 75% με αντιφλεγμονώδεις και αναγεννητικές ιδιότητες συμβάλλοντας στη θεραπεία και την πρόληψη δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα. Διάφορες επιστημονικές δημοσιεύσεις υποστηρίζουν τη χρήση σε ξηρό δέρμα, σε περιπτώσεις ψωρίασης και ξηρότητας ενώ μειώνει τους ερεθισμούς και το σχηματισμό ουλών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τοπικά σε περίπτωση ερυθρότητας του δέρματος ή για μασάζ ή σε νωπά μαλλιά για αναζωογόνηση αφήνοντας να δράσει τουλάχιστον 20 λεπτά.

Αποτελεί ένα τέλειο φυσικό προϊόν αντιγήρανσης συμβάλλοντας στην περιποίηση και τη διατήρηση της καλής κατάστασης της υγείας του δέρματος. Είναι ένα προϊόν που το δέρμα απορροφά γρήγορα και, σε αντίθεση με άλλα είδη ελαίων, δεν είναι κολλώδες στην αφή και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το μακιγιάζ. Είναι χαλαρωτικό, αναζωογονητικό και θρεπτικό.