ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  –  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ, ‘Η ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (14) ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ  ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ:

 *ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΣΤΕ  ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ,  ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΤΕ  ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ‘Η ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ.

        ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

     4.1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ  ΟΠΟΙΕΣ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ  ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ  ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, www.beautynetwork.eu ΟΠΩΣ:                          

4.1.1  ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΣΕ  ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΓΙΝΕ  ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ, ‘Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ, ‘Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ, ‘Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ, ‘Η ΕΙΧΑΝ ΚΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

4.1.2 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  www.beautynetwork.eu ΚΑΙ  ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΙΣΧΥ,  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ, ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ.  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ  ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ, ‘Η Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ  ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΝΟΜΙΜΑ  ΕΓΓΡΑΦΑ  ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ  ΤΟΥ  ΟΠΩΣ:  ΑΠΟΔ. ΛΙΑΝΙΚΗΣ,  ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ  Κ.Α,  ΚΑΘΩΣ  ΕΠΙΣΗΣ  Η  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ.

   4.1.3 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ  ΑΛΛΑΞΑΤΕ  ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΤΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  www.beautynetwork.eu , ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ, Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ  ΝΟΜΙΜΑ  ΕΓΓΡΑΦΑ  ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ  ΤΟΥ  ΟΠΩΣ:  ΑΠΟΔ. ΛΙΑΝΙΚΗΣ,  ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ  Κ.Α, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ  ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.

     4.2  ΤΡΟΠΟΙ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΤΗΝ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ‘Η ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ  ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ www.beautynetwork.eu , ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 294  ΑΙΓΑΛΕΩ,  ΔΩΡΕΑΝ.  ΕΠΙΣΗΣ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ  ΑΝ:

     4.2.1  ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ‘Η ΣΤΟ ΙΔΙΟ  ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΣΕ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

    4.2.2  ΑΦΟΡΟΥΣΕ  ΑΛΛΑΓΗ  ΓΝΩΜΗΣ  ΓΙΑ :  i. ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ  ΤΟΥ  ΑΠΟ  ΕΜΑΣ, ΘΑ  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ   ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ,  ii.  ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ,  ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΑ  ΣΑΣ  ΕΞΟΔΑ.

    4.3  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

    ΣΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,  Η  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΜΕ  ΚΑΠΟΙΟΝ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΤΡΟΠΟΥΣ:

          4.3.1  ΜΕ  ΑΚΥΡΩΣΗ  ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ  ΤΗΣ  ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ  ΣΑΣ  ΚΑΡΤΑΣ,  ‘Η  ΜΕ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ  ΜΕΣΩ  ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ  ΣΕ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

         4.3.2   ΜΕ  ΕΠΙΣΤΡΩΦΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  PAYPAL  ΧΡΕΩΣΗ

         4.3.3   ΜΕ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΦΥΣΙΚΟ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

         4.3.4  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΟΡΟΥΣ  ΠΟΥ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΤΙΣ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

   ΚΑΘΕ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ‘Η ΚΑΙ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ   ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΜΙΑ  ΑΠΟ ΤΙΣ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ   ΜΕΣΑ  ΣΕ   ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΕΣ  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ( 14 ),  ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΑΓΟΡΑΣ.

ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΠΟΥ  Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  www.beautynetwork.eu  ΚΑΤΑ  ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΙΣΗ  ΤΗΣ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΧΡΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, ‘Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ , ΤΟΤΕ  Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  www.beautynetwork.eu  ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ  ΑΡΝΗΘΕΙ  ΤΗΝ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ  ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ,  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  www.beautynetwork.eu,  ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΝΑ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ‘Η ΝΑ  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ  ΟΠΟΤΕ  ΕΚΕΙΝΗ ΚΡΙΝΕΙ,  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ  ΟΡΟΥΣ   ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  www.beautynetwork.eu.

       4.4   ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

ΣΤΗΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – email: info@beautynetwork.eu, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ  ΣΤΕΙΛΕΤΕ  ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗΣ  ΣΑΣ, ‘Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ  ΣΤΟ +302105445444. ΤΟ EMAIL ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ  ΑΝΑΛΟΓΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ,  ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

     4.4.1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ- ΙΔΙΩΤΗΣ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ & EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΙΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.

     4.4.2  ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ:  ΠΛΗΡΗΣ  ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΑΦΜ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, Δ.Ο.Υ. , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ & EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΙΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ  ΜΑΣ,  ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ  ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ,  ΣΤΟ  ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΟ.  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ  ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ  ΦΤΑΣΕΙ  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ,  ΤΟΤΕ ΘΑ  ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ  ΤΟΥ  ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ  ΤΟ  ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ  ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ  ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.